Fotozgodba Svet je kakor ringaraja

Svet je kakor ringaraja UVOD

by Janja Kozarka

Fotozgodba je nastala po navdihu knjige z naslovom Svet je kakor ringaraja, avtorice Anje Štefan. Cerkničanka Anja je v knjigi zbrala pisan izbor pesmi, pravljic, ugank ter prikupnih ilustracij.

Prelepo zakladnico izjemnih besedil, ki jih je Štefanova vpletla v pravljice za lahko noč, otroške pesmice in uganke smo v krožku vzeli za izhodišče, da smo na poljih in travnikih Loške doline iskali ustrezne foto motive. In ob tem uživali na svežem zraku, gibanju v naravi in občudovanju lepot, ki nas obdajajo.

pesmica Oblaki na fotografijah
uganka
še ena uganka
rešitve najdete v spodnji fotozgodbi

Fotografije za fotozgodbo Svet je kakor ringaraja so nastale na poljih in travnikih v Loški dolini, ki so tudi avtorici precej blizu. Spodnja fotozgodba je rezultat truda udeležencev študijskega krožka KULturni sprehodi, ki je potekal v korona poletju 2020.

Tudi take vsebine vam lahko predstavim na vodenem sprehodu po grajski okoliciVodeni sprehodi bodo na voljo takoj, ko bo spet možno varno druženje manjših skupin.

Sorodne objave:

Fotozgodba Povodenj

Fotozgodba Beatin dnevnik

Moj korona kulturni dan in fotozgodba Med ostrnicami


Z novimi študijskimi krožki začnemo takoj, ko bo spet možno varno druženje manjših skupin. Spremljajte objave na mojem FB profilu Kozarka, da boste sproti obveščeni. Do takrat pa prebirajte moje objave na tem blogu, kjer bomo skupaj obujali spomine na pretekle študijske krožke.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.